Nu lasa pe maine, cursul de calificare pe care il poti face azi!

0
8
Cursuri de calificare foarte apreciate in Romania se pot urma de catre cei interesati la Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s din sectorul 2, Bucuresti.
Aceasta unitate privata ce ofera posibilitatea de a obtine calificari in diverse meserii solicitate pe piata interna si internationala are girul Autoritatii Nationale pentru Calificari, Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Moda absolvirii unor cursuri de calificare vine din tarile dezvoltate ale lumii si a ajuns sa fie rapid implementata si pe meleagurile noastre, cand tot mai multi oameni si-au dat seama ca formele de invatamant clasice (liceu, facultate) iti ofera cel mult un bagaj de cunostinte teoretice, de multe ori de cultura generala, mai putin informatii la zi necesare in dezvoltarea unor abilitati practice focusate pe un anume domeniu de activitate, strict delimitat.
Un curs de calificare de calitate reuseste acest lucru, sa imbine teoria cu practica, asa incat la finalul lui cursantul sa aiba capacitatea de a efectua meseria respectiva pornind de la un bun nivel de pregatire profesionala.
In urma sondajelor efectuate in mai multe tari vestice, s-a concluzionat ca multi oameni de succes din domeniul afacerilor au reusit sa obtina rezultate notabile si un grad de bogatie apreciabil nu neparat datorita faptului ca au urmat o unitate de invatamant clasic (fie ea de stat sau privata), ci pentru ca au dobandit diverse abilitati pentru o anume meserie, fie in urma unor cursuri de calificare pe care le-au absolvit sau chiar prin „calificare la locul de munca”.
Asa stand lucrurile, este firesc ca si in Romania tot mai multe persoane adulte, unele chiar trecute de prima tinerete, sa apeleze la CPP Alexander’s pentru a urma niste cursuri acreditate de pregatire profesionala sau unele de calificare in curs de acreditare de catre institutiile abilitate, pentru a incepe o noua viata profesionala unde sa isi demonstreze noile abilitati dobandite.
Preturile cursurilor de calificare de la Alexander’s nu sunt deloc mari,  comparativ cu alte firme concurente din domeniu, in plus ele pot sa fie achitate si in rate, conform clauzelor contractuale, cu un aconto initial de doar 50 de lei.
De asemenea, costul acestora poate sa fie redus si cu 10%, daca cursantul se afla intr-una dintre urmatoarele situatii:
– este elev sau student la zi;
– este somer;
– lucreaza in domeniul pentru care doreste sa obtina o calificare;
– o persoana s-a inscris la recomandarea sa la un curs la CPP Alexander’s.
Avand in vedere cele de mai sus, niciodata nu este prea tarziu ca sa urmezi un curs de calificare, care iti poate fi de folos cand te astepti mai putin, chiar daca nu ai de gand ca sa iti schimbi profesia actuala neaparat acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here