O firma de intermedieri asigurari te ajuta sa cumperi o polita RCA ieftina!

0
3

Cei interesati pot apela pentru incheierea asigurarii RCA la prestigioasa firma de brokeraj asigurari LiderAsig, deoarece acolo vor avea garantii certe ca vor beneficia de cele mai bune servicii de specialitate.

De ce e bine sa apelam la o firma de brokeraj asigurari?

Din anul 2004, de cand functioneaza in domeniu, oamenii ce lucreaza aici au facut ca societatea lor sa devina una de prim rang, sute de mii de persoane fizice si juridice apeland an dupa an la ei pentru incheierea de polite de asigurari RCA, dar si CASCO, precum si de alte tipuri de asigurari obligatorii sau facultative.

O firma de intermedieri asigurari are rolul esential de a-si ajuta clientii ca sa gaseasca cele mai bune oferte de asigurari de pe piata, adaptate la bugetul si nevoile lor specifice.

Mai ales acum, cand din nou legea privitoarea la RCA a suferit modificari importante, e nevoie de a apela la specialisti experimentati din domeniu spre a primi toate informatiile necesare, inainte de a incheia efectiv o polita auto de acest tip.

Pentru a oferi o consultanta de calitate, un broker de asigurari bun trebuie ca sa cunoasca in profunzime modul de functionare al pietei de asigurari, ofertele pe care diferitele companii de asigurari le au in fiecare moment, gradul de seriozitate pe care o societate de asigurari sau alta il prezinta in materie de plata la timp si in mod complet a despagubirilor, in cazul producerii unor evenimente asigurate.

Scopul apelarii de catre un client (persoana fizica sau juridica) la un broker de asigurari precum LiderAsig este acela de a putea sa incheie cel mai avantajos contract de asigurari de care are nevoie la un moment dat.

Cum se realizeaza acest lucru?

In primul rand, un intermediar de asigurari va putea prezenta clientului un tabel comparativ de oferte, pentru ca acesta sa o identifice, singur sau cu ajutorul brokerului respectiv, pe cea mai buna dintre ele, exact pe aceea care i se potriveste cu adevarat.

Multi vor spune ca este mai bine ca sa apelezi direct la o societate de asigurari propriu-zisa, fara a alege initial o veriga de legatura asigurat – asigurator, dar in acest mod clientul nu va putea niciodata cunoaste ce ofera concurenta si s-ar putea ca sa plateasca o suma mai mare pe polita sau, mai grav, sa aleaga un asigurator cu probleme, care nu se va achita corespunzator de obligatiile contractuale in cazul producerii un accident de circulatie.

Daca vorbim de asigurarea RCA, lucrurile sunt relativ mai clare prin normele intrate de putina vreme in vigoare, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre asigurarea CASCO.

De aceea este nevoie de un broker de asigurari experimentat, care sa il indrume pe client prin labirintul incetosat al asigurarilor auto din tara noastra.

In plus, in acest mod se poate economi si mult timp de catre client, fapt deloc de neglijat, care se adauga la satisfactia de a incheia un contract de asigurari avantajos din punctul de vedere al acoperirii riscurilor, precum si al costului.

Pentru operativitate, cei interesati gasesc pe site-ul Liderasig.ro si un comparator RCA, unde, daca se introduc ca date initiale: tipul asiguratului (persoana fizica, persoana juridica, leasing), perioada de valabilitate a RCA-ului dorita (numarul de luni), precum si date despre autoturism (tip vehicul, subcategorie, stare vehicul, numar de inmatriculare, marca, puterea in KW, capacitate cilindrica, numar de locuri, masa maxima, tip combustibil, tip de utilizare, serie sasiu, seria CIV, an de fabricatie etc.), se pot afla informatii esentiale pentru incheierea in cunostinta de cauza a asigurarii obligatorii de raspundere civila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here