O iarna mai frumoasa cu o excursie la Paris

0
68
Paris

Parisul, unul dintre cele mai iubite orase din lume si este usor de inteles de ce. Cu asemenea arhitectura si splendoare, trebuie sa fie vazut pentru a fi crezut. Adauga cultura si bucataria la standarde impecabile, capitala Frantei are tot ce ti-ai putea dori si mai mult. Sicul este trasatura definitorie care face Parisul sa captiveze si sa farmece in orice anotimp, fiind destinatia perfecta si pentru iarna.

Transportul public excelent face Parisul usor de strabatut. Principalele atractii sunt destul de apropiate intre ele, astfel incat orasul este usor de explorat.

Sunt multe de vazut in Paris: restaurante, piete stradale, bulevarde cu copaci pe trotuare, curti pietruite se gasesc la toate colturile, ca sa nu mentionam Sacre Coeur, Arcul de Triumf, Notre Dame si Turnul Eiffel. Poti sa-ti iei un bilet de avion de la https://www.aerolines.ro/ , este doar 149 de euro.

Cel mai usor sa te hotarasti unde mergi cand esti in Paris este sa te uiti la cum e impartit orasul. Parisul are 20 de districte ce se intind de la Ile de la Cite pana la Sena. Raul imparte orasul in Rive Gauche – partea stanga si Rive Droite, partea dreapta, fiecare dintre acestea avand propria identitate – partea stanga este mai trendy, partea dreapta fiind mai clasica.
Cel mai cunoscut obiectiv de vazut este turnul Eiffel, care arata cel mai bine noaptea, cand este luminat. Construit in 1889 in memoria a 100 de ani de la revolutie, turnul a fost cea mai inalta cladire pana a fost inaugurata cladirea Chrystler din Manhattan. E lesne de inteles ce imagine spectaculoasa a orasului este din varful turnului.

Arcul de Triumf, aflat la intersectia a 12 strazi, are o priveliste impresionanta, valabil si pentru Sacre-Coeur; nu vei ramane fara optiuni cand cauti o priveliste panoramica, de sus, a celui mai romantic oras.

Orice parte a orasului vrei sa vizitezi, vei avea parte de sicul si grandoarea ce fac orasul luminii atat de special pentru toti vizitatorii sai. Capitala Frantei are cele mai multe obiective turistice decat orice alt oras din lume. Poti fi sigur ca atunci cand cauti hoteluri in Paris vei fi in centrul actiunii, cu turnul Eiffel si spirala de la Notre Dame mereu in raza vizuala.

Ca te invarti printre muzeele inspirationale sau ca esti la cumparaturi in boutique-urile de pe Champs Elysee, Parisul are ceva interesant pentru fiecare. O plimbare in Paris la inceputul iernii poate fi perfecta pentru un inceput de an deosebit. Fa-ti cadoul perfect de revelion: bilete de avion Bucuresti-Paris de aici: https://www.aerolines.ro/oferte-speciale/bilete-de-avion-paris/ .

Sursa imagine: Airpano.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here