O idee buna pentru petrecerea burlacitelor

0
2

Petrecerea burlacitelor, la fel ca si petrecerea burlacilor, a devenit deja o traditie in Romania deoarece suntem un popor care folosim orice prilej pentru a ne distra cat mai mult.

Despartirea de viata de celibatar/a trebuie sarbatorita asa cum se cuvine, alaturi de grupul de apropiati ai viitorului mire, respectiv al viitoarei mirese.

In secolul al 19-lea a inceput ca pe scara larga in Occident viitorul mire sa isi invite amicii si rudele la un banchet de acest gen, la randul ei mireasa procedand in acelasi mod.

Daca in trecut aceste petreceri se organizau prin forte proprii, dupa ideile mai putin sau mai mult originale ale impricinatilor, in prezent exista firme ce asigura servicii profesionale constand in organizarea unor evenimente memorabile de acest gen.

Mai exista din nefericire si la noi in tara mentalitatea conform careia, viitoarea mireasa si prietenele ei  vor petrece aproape obligatoriu seara burlacitelor in oras, la un club de striptease, band exagerat de mult.

Nu este o solutie prea buna, deoarece ar trebui ca tinerele sa aiba mare atentie la reputatia lor, iar viitoarea mireasa, mai mult decat orice altceva, ar trebui ca sa evite momentele neplacute ce ii pot prejudicia puternic imaginea (accidente, betii, scandaluri etc).

Mai bine ar face o mireasa ca sa se adreseze acelora ce se pricep la organizarea de asemenea petreceri de despartirea de burlacie, iar in acest sens un bun loc unde pot ca sa participe in calitate de personaje principale este la CulinaryOn.

Acolo nu doar ca o sa aiba garantia unor servicii de top, o sa se bucure de o mancare excelenta, de bauturi alese, de o muzica placuta, dar, pentru ca tot se va transforma curand in nevasta, poate chiar sa ia parte si la o inedita lectie de gatit, alaturi de prietenele sale.

Indiferent daca experienta miresei in ale bucataritului este vasta ori se reduce doar la “a incalzi apa” apasand butonul fierbatorului electric,  eventual la a coace paine la masina pur si simplu desertand ingredientele gata dozate dintr-o punga cumparata din supermarket în recipientul aparatului electrocasnic amintit, la CulinaryOn o sa invete lucruri interesante, intr-o atmosfera destinsa, alaturi de invitate.

Instructori iscusiti ii vor arata rabdatori cum sa pregateasca un fel de mancare exotic, ales chiar de ea insasi anterior petrecerii, preparat gastronomic pe care, la o cina romantica,  va putea ca sa i-l gateasca viitorului sot, care o sa o laude negresit pentru performanta ei din bucatarie inclusiv mamei lui.

Nu-i asa ca orice mireasa vrea sa se puna bine cu viitoarea soacra?  Iată o metoda eficienta în acest sens. Mama mirelui o sa fie incantata ca, in loc de a se destrabala prin vreun club de noapte dubios, nora ei a ales ca sa invete sa pregateasca mancare pentru baiatul ei cel scump pe care “i l-a furat miseleste”.

Alege daca urmeaza sa te casatoresti curand varianta unei petrecere pentru burlacite marca CulinaryOn pentru o seara memorabila, de povestit peste ani si nepotilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here