Oportunitatile multiple pe care le ofera sistemele de pardoseli inovatoare

0
7

Panourile pentru podele suspendate sunt din diferite tipuri de materiale si trebuie sa aiba si anumite caracteristici. Din motive de eficienta a montajului si de rezistenta grosimile variaza  in functie de material. Daca pentru PAL cu densitatea de 700 kg/mc avem grosimi de 28 sau 38 mm, pentru sulfat de calciu este suficienta o grosime de 34 mm.

Totusi, fiecare dintre variante are rolul si avantajele sale.

PAL-ul este mai bun izolator termic  si trebuie sa avem in vedere si nu trebuie uitat nici pretul scazut, sulfatul de calciu are un comportament mai bun la foc  si anume 0, dupa normativele germane, comparativ cu B1 al aceluisi normativ pentru PAL. Finisajul podelelor suspendate, montate la etaje, contribuie in cea mai mare masura la izolarea fonica aceasta fiind de 32 dB minim, ca si la comportamentul electric – izolant, antistatic, disipativ, conductiv, in functie de necesitati.

Canturile ABS prezente la unele panouri pe care le puteti achizitiona de la NewFitOut garanteaza integritatea marginilor si o estetica riguroasa. Finisajul poate fi unul simplu: film transparent pentru panourile din sulfat de calciu, folii de otel sau aluminiu sau laminare plastica.

Mai exista si variantele mai noi in care podelele suspendate sunt acoperite cu PVC, linoleum, cauciuc, mocheta, parchet, ceramica, marmura sau chiar granit natural. Poti accesa newfitout.ro pentru o mai buna informare despre podelele suspendate si accesoriile necesare pentru montaj.

Beneficiarul unui astfel de tip de podele poate in egala masura sa opteze pentru una dintre variantele mai simple, pentru a-si alege ulterior finisajul, sau poate solicita din start finisajul dorit.

Desigur, prima solutie ofera mai multe oportunitati estetice, dar nu trebuie uitat ca podelele suspendate au nevoie de un finisaj fragmentat, daca se doreste o interventie rapida asupra instalatiilor de dedesubt iar daca intri pe site-ul newfitout.ro obtii toate informatiile de care ai nevoie.

Accesoriile sunt importante pentru ca ofera posibilitatea de acces catre instalatiile mascate, sau sunt parti componente ale sistemelor de ventilatie si climatizare. Dozele se incastreaza in dalele pardoselii si pot deservi conexiunile la retelele de voce si date, sau alimentarea la curent electric. Acestea sunt amplasate de regula in proximitatea punctelor de lucru, dispun de prize si intrerupatoare, iar finisajul capacului este identic cu cel al intregii pardoseli. Exista si sisteme care presupun amplasarea prizelor si intrerupatoarelor pe coloane si semicoloane, deci acestea nu mai sunt mascate sub pardoseala.

In afara distantierilor de podea, din categoria accesoriilor pe care NewFitOut ti le pune la dispozitie, fac parte si panourile perforate pentru ventilatie  care pot fi cu sau fara reglarea debitului de aer ca si grilele de absorbtie sau refulare a aerului, eventual si cu tava de colectare a prafului.

Poti sa faci alegeri potrivite si sa fii beneficiarul acestor tipuri moderne si eficiente de podele oferite de NewFitOut daca accesezi site-ul newfitout.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here