Pareri despre Sales Point, o companie pentru trading-ul online

0
160
Sales Point

Sales Point este o companie care si-a inceput activitatea in domeniul marketing-ului in anul 2015 si, pentru ca este destul de noua pe piata de profil de Romania, exista pareri impartite despre activitatea sa. Scopul principal al celor de la Sales Point a fost, inca din prima zi, facilitarea accesului pe piata de capital prin introducerea unor tehnologii moderne. In paralel cu implementarea noilor tehnologii, specialistii Sales Point au pus accent si pe claritatea si calitatea informatiilor puse la dispozitia colaboratorilor.

Cele doua lucruri noi – informatia si tehnologia – sunt implementate pentru ca trading-ul online sa poata fi o activitate de succes pentru traderii romani. Pentru Sales Point, succesul clientilor este lucrul cel mai important, pentru ca de activitatea lor depinde si succesul companiei.

Pentru a clarifica pareri Sales Point aparute de-a lungul timpului, un alt scop declarat de companie este aducerea trading-ului online in prim plan-ul societatii romanesti prin utilizarea platformei MetaTrader 5, cea mai moderna platforma de tranzactionare online existenta in acest moment.

Pareri Sales Point – Este partenerul ideal

Sales Point este partenerul perfect pentru cei care doresc sa activeze in acest domeniu. Toate instrumentele financiare specifice acestui domeniu sunt accesibile in deplina siguranta.

Sales Point a pornit la drum in anul 2015, cu o echipa de profesionisti din domeniul marketing-ului din Romania. Va puteti convinge si voi accesand site-ul oficial in sectiunile: Instrumente, Servicii, etc, pentru a va forma pareri Sales Point in privinta trading-ului online. Puteti, de asemenea, sa folositi sectiunea de CONTACT pentru intrebari.

Daca sunteti interesat, compania Sales Point se adreseaza clientilor care doresc sa tranzactioneze instrumente financiare derivate pe pietele de capital.

Un detaliu extrem de important care completeaza informatiile din acest articol este si faptul ca succesul nu a intarziat sa apara, iar Sales Point se bucura de colaborari cu firme renumite in acest domeniu, firme ce activeaza de multi ani pe piata de capital si au o experienta indelungata in parteneriate pe termen lung. Unul din cele mai benefice parteneriate este cel cu firma Trade1000. Aceasta are statutul de societate de servicii si investitii finaniare, avand sediul in Cipru. Este un brand licentiat de catre Cyprus Securities and Exchange Commision, totodata aliniandu-se la normele legislative impuse de MiFID (Markets in Financial Instruments Directive). MiFID este o lege europeana care reglementeaza mediul investitiilor si serviciile aferente acestuia in toate statele europene. Partneriatul dintre Sales Point si compania Trade1000 consta in prezentarea serviciilor si produselor financiare oferite de compania cipriota astfel incat clientii sa beneficieze de avantajele tranzacționarii pe o platforma moderna, inovativa si foarte simplu de folosit.

Asadar, daca aveti o minte sclipitoare, nu ezitati sa intrati in domeniul tranzactionarii online. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here