Povestea femeii care a economisit 190.000 de euro cumparandu-si doar haine SH

0
6

De cativa ani, si in Romania, tot mai multe doamne si domnisoare, in special, aleg sa isi cumpere imbracaminte si incaltaminte SH, atat datorita calitatii, cat mai ales a pretului foarte, foarte mic. In pas cu acest trend, tot mai multe firme si-au deschis depozit haine second hand, cu produse de la branduri mari, la pret de chilipir.

Cel mai bun exemplu este al Hanna Klose, care timp de 1 an de zile si-a cumparat tinute de la depozitele si magazine second hand din Sidney, cu un scop precis – acela de a-si cumpara o casa, in valoare de aproape 280.000 de dolari australieni, echivalentul a 190.000 de euro.

Desi pare ireal, sa recunoastem ca majoritatea femeilor, impatimite ale modei, fac achizitii uriase, rispind astfel sume importante de bani pe haine pe care oricum nu le poarta. Hannah este cel mai bun exemplu. Pentru inceput, aceasta si-a dorit sa puna bani deoparte pentru a-si petrece vacante in zone exotice alaturi de sotul ei si de fiica Josie, insa curand si-a dat seama ca este o investitie in bunastarea familiei.

Timp de un an, toate tinutele pe care le-a purtat au fost achizitionate din magazine second hand, cu exceptia lenjeriei intime, iar acum se bucura de un dressing plin de creatii ale designerilor renumiti, pe care le-a achizitionat la pret de chilipir.

Astfel, cu un buget de doar 3 dolari australieni pe un articol vestimentar, aceasta a strans o suma record – 190.000 de euro pentru a-si achizitiona o casa mai mare pentru familia si cainii ei. Hannah Klose spune ca “99% dintre hainele familiei mele sunt luate de la magazine SH. Numai cand ma gandesc la shopping la mall imi vine rau”.

Mai mult, aceasta spune ca apreciaza magazinele si depozitele SH pentru ca poti gasi lucruri interesante, valoroase si chiar unicat, pe care le poti cumpara la doi dolari sau genti Gucci la doar 6 dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here