Presa manuala care reduce volumul deseurilor cu 70%

0
5

In ziua de astazi incalzirea globala nu este o gluma, iar societatea actuala pune un foarte mare accent pe reciclare, energie regenerabila si produse eco-frendly, pentru a ajuta la prezervarea mediului inconjurator. Drept urmare orice mijloc prin intermediul caruia putem ajuta Planeta este binevenit. Prese manuale pentru deseuri, spre exemplu.

Ce fac mai precis aceste prese manuale pentru deseuri ? Ei bine, principalul lor scop este sa reduca volumul deseurilor cu 50-70%. Aceste prese manuale pentru deseuri sunt ideale pentru diverse bussines-uri unde se acumuleaza o cantitate considerabila de carton, hartie sau folii de plastic. Hotelurile, restaurantele sau magazinele pot folosi prese manuale pentru a compacta.

Care sunt caracteristicile unei prese manuale pentru deseuri? In primul rand, are dimensiuni reduse si este foarte usor de montat, deci nu ocupa spatiu. Ba mai mult, este si usor de folosit, fiind manuala.

Aceste prese manuale pentru deseuri au o rata de compactare de 3:01, o cursa a pistonului de 560 mm, o greutate de 180 de kg, iar volumul deseului compactat este de 145 L.

Deci, daca doriti un mediu inconjurator curat, de care se vor bucura si generatiile viitoare, aceste prese manuale pentru deseuri nu fac decat sa fie un precursor ecologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here