Racitoarele de bere, un echipament Horeca ce nu trebuie sa lipseasca niciunui bar sau restaurant

0
7

Daca detineti sau conduceti un restaurant, bar sau o cafenea, cu siguranta stiti ca in timpul verilor toride, clientii vor solicita diverse tipuri de bere la draft. Gustul proaspat, mirosul de hamei si aciditatea vioaie, sunt doar cateva dintre avantajele pe care le veti obtine daca optati pentru achizitia unor dozatoare de bere profesionale, precum cele oferite de TC Romania.

Acestea au avantajul de pastra calitate berii intacta, iar cu fiecare pahar turnat clientul sa se bucure de o bere de calitate, proaspata, ideala pentru a combate efectele verii toride. In general, dozatoarele de bere profesionale sunt create din otel inoxidabil si permit conectarea mai multor butoaie de bere, de diferite specialitati.

Astfel, de la berea bruna, la cea blonda sau cea nefiltrata, fiecare client va fi multumit de bautura pe care i-o oferiti. Pe piata se regasesc o gama variata de modele de dozatoare de bere, unele prevazute cu  roti, astfel incat sa poate fi aduse in locatii exterioare, precum terase, baruri pe plaja sau la diverse evenimente pe care le organizati.

Racitoarele de bere profesionale sunt potrivite pentru:

  • baruri;
  • restaurante;
  • cafenele;
  • cherhanale;
  • terase.

Spre exemplu, la TC Romania veti gasi o gama variata de dozatoare de bere profesionale, printre care:

  1. Coloane de bere

Prevazute cu pana la 10 robineti, aceste racitoare de bere sunt realizate din inox, iar in functie de model pot fi placate cu PVD, si permit turnarea cu precizie a berii in pahare, la o temperatura constanta de 5 grade Celsius.

  1. Racitoarele mobile

Acest tip de racitoare de bere sunt ideale pentru optimizarea spatiului disponibil, dar si pentru a fi folosite la diversele evenimente in aer liber. Acestea sunt usor de manevrat datorita rotilor, dar si a manerului care poate fi blocat. Printre avantajele acestui tip de racitor de bere se numara capacitatea mare de umplere a halbelor de bere (peste 600), dozajul reglabil de spuma, pierderi minimale ale bauturii la turnarea in halbe.

  1. Racitoarele de tejghea

In functie de design-ul barului, restaurantului sau al cafenelei, puteti opta si pentru racitoarele de tejghea, ce pot fi amplasate deasupra sau dedesubtul mesei de bar. Cu dimensiuni reduse, aceste racitoare de bere permit ajustarea temperaturii in 7 trepte, iar racirea rapida are loc intr-un interval cuprins intre 3-10 minute de la pornirea aparatului.

Indiferent de tipul de racitor de bere pentru care optati, importanta este satisfactia clientilor, care vor reveni, de fiecare data in sezonul torid, daca au fost intampinati cu o bere de calitate, la o temperatura controlata, al carui gust de hamei este proaspat si aromat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here