Ratchet & Clank – data de lansare pentru Europa a fost confirmată

0
0

Sony a anunţat astăzi, prin intermediul PlayStation Blog, datele de lansare valabile pe bătrânul continent pentru noul joc Ratchet & Clank. Astfel, francezii vor fi cei mai norocoşi, aceştia urmând să primească noul Ratchet & Clank pe 15 aprilie 2016, la doar trei zile după lansarea din Statele Unite. În schimb, locuitorii din Regatul Unit al Marii Britanii vor fi nevoiţi să aştepte până pe 22 aprilie 2016, restul Europei continentale (inclusiv România) urmând să primească jocul pe 20 aprilie 2016.

Cu această ocazie, a fost dezvaluită şi coperta oficială a noului Ratchet & Clank, pe care o puteţi admira mai jos, şi a fost dat startul campaniei de precomenzi pentru joc. Acesta poate fi precomandat în versiune retail la preţul de 169,9 lei sau în versiune digitală, prin intermediul PlayStation Store, pentru doar 134,9 lei.

Noul joc Ratchet & Clank va preceda filmul de animaţie omonim, a cărui premieră este programată pentru 29 aprilie 2016 în Statele Unite ale Americii. Jocul va fi o reimaginare a evenimentului din primul titlu al seriei (lansat în 2002), cu numeroase elemente preluate din film.

Noul Ratchet & Clank va beneficia de un aspect grafic cât se poate de modern, capabil să rivalizeze filmele de animaţie CGI actuale şi de o sumedenie de modificări şi noutăţi faţă de primul joc al seriei: noi niveluri, noi planete, noi boşi, un arsenal aproape complet refăcut, precum şi secţiuni noi de joc alături de simpaticul robot Clank.

Noul joc Ratchet & Clank va fi lansat in Europa pe 20 aprilie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Articol original – Ratchet & Clank – data de lansare pentru Europa a fost confirmată, de pe site-ul go4games.ro

Citeste toata stirea:: Ratchet & Clank – data de lansare pentru Europa a fost confirmată

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here