Sandalele cu tocul gros, vedetele verii 2017

0
5

Fiecare an aduce in materie de tendinte in moda o serie de nouati, de elemente definitorii si in acelasi timp readuce la lumina altele mai vechi, care au facut furori in urma cu ceva timp si acum le-a venit din nou randul sa straluceasca. Atat in ceea ce priveste tinutele vestimentare, cat si legat de incaltaminte, modelele care sunt considerate ca facand parte din noile trenduri  se succed permanent, unele se mentin mai mult timp in preferinte, altele nu se bucura de un succes rasunator si dispar rapid. Cert este ca niciodata nu va exista un consens general intre marele case de moda care dau tonul in materie de creatii in voga, fiecare dintre acestea va veni, pe langa unele aspecte comune,  cu elementele proprii pe care le va prezenta  ca trendurile anului, uneori chiar in contradictie cu viziunea altor creatori de prestigiu.

Dincolo de disputele marilor creatori de moda, indiscutabil ei fiind cei mai in masura sa se pronunte legat de ce se poarta sau nu in actualul sezon, exista cateva elemente in voga pe care le putem remarca si accepta ca noi trenduri, fara a avea pretentia de experti in domeniu, doar condusi de simtul nostru estetic, de imaginatie si de stilul care ne caracterizeaza.

Asa ca, daca avem un minim interes pentru moda, am remarcat deja ca in materie de incaltaminte vedetele acestui sezon sunt sandalele cu tocul gros, pe care le putem alege, dupa propriile criterii dintr-o gama variata, fie potrivite unui stil minimalist, in culori uni, cu barete delicate, fie mai indraznete, accesorizate cu franjuri, barete, catarame si alte elemente care le fac atat de speciale.

De asemenea, vara aceasta sunt la mare cautare pantofii si sandalele cu platforma, extrem de comode si care pot fi o completare potrivita pentru multe tinute relaxate de zi dar si de seara. Alaturi de aceste articole in voga, in preferinte se mentin in continuare seducatorii pantofi de tip stiletto, pe care orice femeie si-i doreste pentru o tinuta eleganta, dar si provocatoare. Un toc inalt, ascutit, va completa intotdeauna acea atitudine feminina, irezistibila si iti va darui imaginea unei silute mai suple. De aceea, din nicio colectie de incaltaminte a unei femei nu vor lipsi perechile de pantofi de dama cu toc inalt, iar aceste articole atat de indragite  cu siguranta nu se va demoda niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here