Stiai ca tehnologia Bitcoin te poate ajuta la obtinerea unor colaborari de lunga durata?

0
26

Viata rapida, competitivitatea sau dupa caz nevoia de schimbare si dezvoltare a lumii sunt  provocari cat se poate de mari pentru toate firmele care activeaza in sectorul industrial, motiv pentru care coeziunea ar putea fi un raspuns pentru a face fata tuturor acestor conditii existentiale.

In prezent un procentaj covarsitor din firmele tarii noastre si de peste hotare accepta ca moneda de schimb Bitcoin sau Ethereum, lucru care arata credibilitatea lor in lumea economica.

De foarte multe ori schimbul de idei, servicii sau dupa caz implementarea unor proceduri se demareaza sub procesul platilor la nivel online, insa pentru a fi pe placul tuturor beneficiarilor acestea trebuie sa prezinte rapiditate, dar in egala masura si limite reduse, indiferent de cifrele scontate.

Etherum, tehnologia care da peste cap orice calcule

Aparitia acestei tehnologii la nivel informatic cu siguranta a creeat foarte multa controversa, intrucat aceasta dispune de aplicatii si comenzi de existenta inteligente pentru a monitoriza evolutia activitatilor, serviciilor sau altor operatiuni anexe.

Altfel spus, puteti vedea daca firma dumneavoastra ”vinde”, daca a devenit mai populara, toate aceste actiuni fiind remunerate catre parteneri odata cu evolutia.

Daca un contract este semnat spre exemplu la o valoare de 100 bitcoini, imediat ce s-a ajuns la jumate acest soft poate achita direct din portofelul virtual jumatate din suma prestatatorului, o situatie cu adevarat unica intalnita in zilele noastre.

Sunt acceptate monedele virtuale oriunde in Europa?

In prezent un procentaj covarsitor din firmele tarii noastre si de peste hotare accepta ca moneda de schimb Bitcoin sau Etherum, lucru care arata credibilitatea lor in lumea economica.

Desi exista voci care sustin ca aceste monede au iesit din uz in unele tari, aceste informatii sunt cat se poate de false, intrucat Bitcoin nu reprezinta o valoare monetara inregistrata, mai degraba una cu caracter informatic ce poate fi redactata odata cu cererea clientului.

De ce activitatile cu Bitcoin sunt vazute mult mai bine in raport cu diferite operatiuni  bancare?

De foarte multe ori transferurile intra-bancare sau alte activitati anexe sunt deosebit de costisitoare, comsioanele ajungand si la o valoare de 0,8 – 1,5%.

In cazul exchange-urilor cu Bitcoin toate aceste valori sunt scazute, in situatii speciale depasind 1% sau 0,5%.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de exchange, de o securitate sporita a contului, de o utilizare facila a sa, dar in egala masura si de perspectiva inceperii unei afaceri cu asemenea monede virtuale, fara doar si poate in Romania se poate deosebi CryptoCoin.Pro, un domeniu cu adevarat competitiv pentru orice categorie de oameni.

Fie ca sunteti un fin cunoscator al afacerilor, fie doriti sa obtineti venituri suplimentare sua dupa caz sa efectuati cumparaturi prin intermediul serviciului e-commerce pe diferite site-uri, monedele virtuale sunt cu siguranta un punct de interes.

In acest caz va punem la dispozitie o serie de servicii atent selectate pentru a corespunde cu orice solicitare aveti.