Tavanele 3D, o solutie accesibila pentru un design interior impresionant

0
292

Metodele de redecorarea a locuintelor au cunoscut in ultimii ani o dezvoltare deosebita. Producatorii de materiale de constructii au scos pe piata produse accesibile din punct de vedere financiar, capabile sa fie folosite usor de catre aproape oricine isi doreste sa abordeze pentru locuinta sa un design modern. Un astfel de exemplu il reprezinta tavanele extensibile 3D.

Plafonul cu efect 3D poate transforma o camera obisnuita intr-una extraordinara si deosebita. Orice persoana care iti va calca pragul va ramane surprinsa. Acest tip de tavan este potrivit in hoteluri, restaurante, baruri, locuinte si cladiri de toate tipurile. Se monteaza la fel ca orice alt tavan extensibil, fara a fi nevoie sa reabilitezi vechiul plafon, fiind unul perfect drept, realizat din membrana de PVC, care ofera posibilitatea de a-ti pune in evidenta creativitatea in materie de design.

Astfel, aveti posibilitatea sa realizati un adevarat joc de forme, volum si culori fara a folosi suruburi sau profile de cornier, asa cum se intampla cu tavanele realizate din rigips. In cazul unor tavane 3D poti opta pentru diferite modele, precum: tavane extensibile cercuri, tavane extensibile valuri, tavan extensibil conuri, tavan extensibil cu aspect pietruit, tavane extensibile cub, tavane extensibile piramida, tavan extensibil pentru arcade, tavane extensibile cu forme multiple.

La fel ca in cazul tuturor tavanelor extensibile, montarea lor se realizeaza rapid, fara a fi nevoit sa faci praf in camera. De aceea, ele se preteaza atat in cadrul unor reabilitari totale a locuintei, cat si in camere locuite, cu mobilier.

Instalarea unui tavan extensibil se face pe un profil care va fi montat in jurul perimetrului camerei, la cativa centimetri de plafonul existent de catre un instalator autorizat. Nu este nevoie de alte elemente de fixare, iar dupa intinderea tavanului se pot fixa corpuri de iluminat, alarme, echipamente de ventilare etc. Instalarea tavanului extensibil intr-o camera obisnuita sau birou de mici dimensiuni dureaza aproximativ 3-5 ore, in functie de complexitatea camerei.

Indepartarea tavanelor extensibile se executa usor (in cazul defectiunilor sistemului de iluminat, al instalatiilor electrice si sanitare si de ventilatie), iar aceasta operatie nu cauzeaza deteriorari ale materialelor din care sunt fabricate tavanele extensibile, atunci cand sunt repozitionate. In orice caz, garantia oferita pentru tavanele extensibile este de 10 ani, in conditii normale de utilizare, excluzand impactul nicotinei.

Aceste tavane nu se crapa, nu pot avea denivelari, sunt disponibile in orice culoare sau imprimeu si sunt un ajutor de nadejde in cazul inundatiilor cauzate de vecinii de deasupra, intalnite la bloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here