Tehnică de monitorizare profesională pentru a afla dacă sunteți înșelat

0
3

Vă bănuiți că partenerii de viață sau de afaceri că sunt duplicitari? Microfoanele spion profesionale vă pot risipi neliniștile!

Decât să vă frământați, mai bine luați-vă inima în dinți și monitorizați!

Pentru a vă ajuta să aflați anumite secrete ale persoanelor apropiate sau să excludeți bănuielile ce vă fac viața amară legate de asociații de business, există instrumente acum eficiente în acest sens.

Sigur veți găsi ceva potrivit în gama de produse de spionaj originale oferite de firmele online cu notorietate în branșă, indiferent că e vorba de microfoane spion ori de camerele discrete, de vreți ca să știți clar dacă soțul/soția dvs. călcă strâmb sau dacă partenerul de afaceri v-a trădat concurenței.

Aparatura care vă poate ajuta să dezvăluiți infidelitatea ori lipsa de loialitatea în afaceri se poate cumpăra acum fără restricții inclusiv online. Nu mai ai nevoie întotdeauna de un detectiv particular pentru a te lămuri dacă ești trădat (deși întotdeauna este recomandabil ca să apelezi la specialiști dacă vrei rezultate de calitate în domeniul monitorizării).

Nimeni nu se simte confortabil dacă are bănuieli că este înșelat. Deseori, incertitudinea este mai rea chiar decât cunoașterea adevărului.

Dacă bănuiți că partenerul/partenera dvs. de viață nu vă spune totul, că aceia cu care faceți afaceri ascund ceva important pentru dvs., și nu este întotdeauna ușor discutați deschis cu ei, vă rămâne varianta monitorizării discrete.

Este ușor pentru o persoană adulterină să salveze aparențele, odată ce a decis să vă înșele. O suspiciune (întemeiată sau imaginară) poate, de asemenea, să contribuie decisiv la distrugerea unei afaceri care ar fi putut merge foarte bine în condiții de încredere deplină între asociați și colaboratori.

Există mulți alți factori care complică lucrurile și măresc riscurile de înșelăciune în business și infidelitate în viața particulară.

Tehnica de monitorizare audio și video vă permite acum ca să obțineți relativ ușor dovezile de care aveți nevoie (pro sau contra).

Pe de altă parte, o confruntare cu persoana/persoanele în cauză nu este întotdeauna cea mai bună soluție într-o relație pe care o apreciați. Acuzațiile fără motiv și mai ales acuzațiile greșite, suspiciunile neîntemeiate, pot otrăvi cu ușurință o relație care altfel ar funcționa precum un ceas elvețian. De aceea e preferabil ca mai întâi să se procedeze la colectarea unor informații cât mai fidele. 

Aparatură spion de calitate, pentru secrete ce urmează a fi depistate

Pentru a vă ajuta să eliminați orice îndoială pe care o purtați sau, cazul nefericit, să confirmați o suspiciune pe care ați avut-o întemeiat, există chiar pachete de gadget-uri profesionale utile care pot fi utilizate pentru a descoperi ceea ce vă interesează. Poate că nu aveți nevoie de întregul pachet pentru a obține dovezilor respective, dar o combinație de instrumente bune pentru colectarea de informații nu trebuie niciodată disprețuită.

Un microfon spion este ușor de ascuns acum într-un loc în care bănuiți că are loc adulterul sau unde credeți că puteți aduna dovezile decisive ale infidelității, înșelăciunii sau fraudei. Există dispozitive spy camuflate în prize, becuri, lămpi de birou, căni de cafea, ceasuri digitale de birou etc.

De asemenea, un microfon sau o cameră video mini poate fi plasată la persoana suspectată datorită camuflării ingenioase (în geantă sau servietă, se poate prinde de haine chiar, se poate pune în interiorul mașinii etc.).

Microfonul începe să înregistreze automat când cineva vorbește sau face sunete în apropiere. Aceasta înseamnă, în primul rand, că nu va trebui să derulați mai multe ore de tăcere, cum este cazul multor înregistratoare reportofoane uzuale.

Una dintre cele mai ingenioase metode de camuflaj este aceea introducerii microfonului într-un e perfect pentru birou. Poate să fie lăsat pe birou, oferit asociatului care îl va purta în buzunar, „uitat” în mașina lui etc.

O cameră spion ascunsă într-o stație meteo digitală poate fi soluția potrivită pentru a descoperi infidelitatea soțului/soției în locuința proprie. O stație meteorologică se potrivește în majoritatea camerelor dintr-o casă: pe masa din bucătărie, în sufragerie, în dormitor, în baie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here