Top 3 bijuterii incredibil de scumpe

0
6

Bijuteriile au fost dintotdeauna cele mai frumoase cadouri pe care si le-au dorit mai ales doamnele, dar si un cadou cu efect scontat. Indiferent daca ne referim la antichitate, cand bijuteriile erau un simbol pentru nobili, sau la zilele noastre, cand o bijuterie originala, cum sunt bijuteriile Zehava, pot impresiona pe oricine, oamenii vor fi tot timpul sensibili la obiectele de pret.

Iata o lista publicata de listverse.com cu unele dintre cele mai scumpe bijuterii pe care si le pot permite doar putini oameni din lume.

Ceas cu diamante de 25 milioane de dolari

Da, ati citit bine: 25 de milioane de dolari. Este vorba despre un ceas de la Chopard, impodobit cu trei diamante in forma de inima, un diamant roz de 15 carate, un diamant albastru de 12 carate si un diamant alb de 11 carate. Si pentru a rotunji valoarea pietrelor pretioase, producatorul a adaugat inca  163 de carate de diamante albe si galbene pentru a ajunge la un total de 201 de carate de diamante. Eticheta cu pretul de 25 milioane dolari va garanteaza ca acest ceas va ramane multi ani cel mai scump din lume.

Inel cu diamante de 16,26 milioane de dolari

O alta piesa de la Chopard este Blue Diamond Ring, inelul care eclipseaza orice alt inel cu diamante. Compus dintr-un diamant albastru, in forma ovala, inelul este realizat  din aur alb de 18k imbracat cu diamante. De asemenea, in jurul diamantului albastru se afla alte doua diamante de marimi impresionante. Diamantul albastru este printre cele mai scumpe diamante din lume. Se gaseste printre zacamintele de bor, de la care deriva nuanta sa. Aceasta bijuterie speciala cantareste noua carate.

Sutienul de 10 milioane de dolari

Inspirat de Colectia Angels de la Victoria’s Secret, acest sutien fantezie pare trimis cu adevarat din cer, fiind considerat cu adevarat o bijuterie. Fantasy Bra este cel mai valoros obiect vestimentar de la Victoria’s Secret Angels, fiind descris drept un obiect la fel de stralucitor si diafan precum aripile ingerilor.  Creatia contine 2900 de pietre de diamante albe si aur alb de 18 carate,  cantarind in total 112 carate. Piesa centrala a acestui sutien unic este un diamant impecabil, de 70 de carate, in forma de para.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here