Top 5 cele mai bune modele de hoverboard la prețuri accesibile

0
12

Considerat de mulți un mix dintre segway și un skateboard inspirat din filmul Back to The Future, hoverboard-ul este mai  bine zis un scooter inteligent, auto echilibrat cu două roți, care a acaparat ca o epidemie străzile și parcurile marilor orașe. Astăzi, poți observa atât tineri cât și persoane mai în vârstă plutind pe străzile din toată țara, prin mulțime, pe acest dispozitiv neobișnuit pentru unii.

Vă prezentăm un top 10 cu cele mai cool astfel de vehicule cu preţul sub 3000 de lei pentru buzunarele tuturor.

  1. Hoverboard OXBOARD

Considerat un „hoverboard pe steroizi”, acest model oferă majoritatea functiilor şi dotărilor pe care vi le-aţi putea dori. În primul rând, pe lângă bateriile Samsung de 4,4Ah şi celelalte funcţii atipice, acest hoverboard vine cu două moduri de utilizare. Modul de începător oferă mai multă stabilitate, iar cel de avansat vă va oferi mai multă viteză şi senzaţii tari. Vehiculul este dotat şi cu faruri Xenon şi stop-uri spate cu LED, iar în pachet găsim şi un rucsac de transport, dar şi o cheie bluetooth cu mai multe funcţii. În ansamblu, acesta este un hoverboard complet.

  1. Hoverboard Frewheel F1

Acest hoverboard se bucură de multe păreri pozitive în rândul utilizatorilor, iar preţul mic chiar îl face un produs demn de luat în considerare şi la venirea următorului salariu. Alimentat de 4 baterii de 4Ah, acest produs are o autonomie de 20km, iar viteza maximă oferită de cele două motoare de 350W este de 12km/h. După cum confirmă şi utilizatorii, acest hoverboard poate urca pante de până la 15 grade, iar greutatea maximă este de 120kg. În ansamblu, acest hoverboard pare a fi un best buy.

  1. Hoverboard Smart Balance

Functiile şi dotarile sale fac din acest hoverboard un produs foarte atractiv. Vehiculul este propulsat de două motoare electrice de 350W, alimentate de baterii Samsung sau LG de 4,4Ah. La aceste preţuri, specificațiile sunt foarte asemănătoare, iar acest hoverboard are şi el parte de protectei IP54 împotriva apei şi prafului, iar greutatea maximă suportată este de 120kg.

  1. Hoverboard Xplorer BOARD CITY

Scuterul electric Board City este o opţiune foarte atractivă în momentul de faţă. Acest model vine cu o telecomandă bluetooth pentru controlul vitezei, o baterie de 4.4Ah ce ar trebui să ofere o autonomie mai bună ca cea a modelului aflat pe poziția 5 în top. Spunem asta deoarece viteza maximă este limitată la 10km/h în ciuda celor două motoare de 360W. Datorită motoarelor puternice acest model are o acceleraţie mai bună ca şi modelul Smart Balance (locul 5) şi în ansamblu, la acest preţ reprezintă o opţiune mai bună.

  1. Hoverboard Smart Balance

Acest Smart Balance aduce funcţii şi dotări noi ce v-ar putea interesa, față de alte modele mai ieftine. În primul rând acest model foloseşte două motoare de 350W ce permit o viteză maximă de 18km/h. Totodată, aceste două motoare sunt alimentate de baterii de 4,4Ah ce vor putea propulsa vehiculul şi pe timp mai puţin plăcut deoarece acest hoverboard are o protecţie IP54 importiva apei şi prafului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here