Toxina botulinica este o alegere inspirata pentru tratarea ridurilor?

0
5

Un lucru urasc femeile: sa se trezeasca cu riduri chiar si la varste mai tinere. Ridurile odata aparute nu prea ai ce sa le faci, procesul de imbatranire a pielii isi continua ritmul firesc, ridurile pot fi doar estompate sau „tratate”, dar indepartarea lor totala nu este posibila. De-a lungul anilor s-au tot incercat diverse metode de corectare a ridurilor, insa cele mai eficiente au fost cele ce implicau utilizarea unei neurotoxine cu efecte garantate: toxina botulinica.

Toxina botulinica este recomandata pentru tratamentul ridurilor, ea blocheaza impulsurile nervoase si impiedica contractiile musculare. Astfel nu vom mai avea riduri de expresie, se netezesc cele existente, procedura de injectare este simpla, nu exista efecte adverse, recuperarea e rapida si activitatile zilnice nu sunt afectate. Se vor observa efectele toxinei botulinice dupa 48 de ore, insa ele vor fi totale dupa doua saptamani si trebuie repetat tratamentul ridurilor pentru ca efectele nu vor fi permanente. Procedura de injectare dureaza cateva minute, efectul maxim se vede la doua saptamani dupa tratamentul ridurilor, sedintele se vor repeta intre 4 si 6  luni. Musculatura din jurul ridurilor se va relaxa si acestea se vor estompa in timp, toxina botulinica nu este periculoasa pentru om in cantitati mici, injectarea facandu-se cu atentie doar in tesuturile care au nevoie de tratament.

Mai mult, tesuturile din jur nu vor fi afectate de toxina, aplicarea ei este foarte simpla si nu presupune interventii invazive, nu exista durere si nici nu aveti nevoie de un tratament special dupa. Asist. Univ.Dr. Anca Plapcianu, Medic Specialist Dermato-venerolog poate realiza oricand un astfel de tratament al ridurilor, fiecare procedura este explicata pacientilor si are tarife bune. Cu experienta vasta si studii de specialitate doamna doctor va poate ajuta sa aratati mai bine in cel mai scurt timp si sa scapati de ridurile profunde si inestetice si de efecte imbatranirii asupra pielii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here