Tratamentul cariilor la copii este mai usor daca va prezentati cu ei la clinici stomatologice cu medici cu experienta

0
2

Nu e copil care sa nu fi trecut macar o data prin urmatoarea situatie: noapte, somn cat cuprinde, si, deodata o durere crunta de dintisori ne trezeste si incepe febra, poate durerile de urechi, de cap.

Si toate astea de la o banala carie care a ajuns sa evolueze si sa se infecteze si mai rau, am facut si infectie. In urma carierii dintilor smaltul pierde din minerale si apar mici fisuri care se transforma in gropite. Caria este incurajata sa se dezvolte de zaharuri si de substante acidulaate, de acizi din fructe si sucuri acidulate.

O carie incipienta se mai poate reface, organismul stie sa aiba grija de ea, dar daca nu e tratata si ajutata sa se refaca cat mai repede se ajunge la caria profunda. Cariile copiilor se trateaza usor, prin plombare, dupa curatarea zonei infectate si igienizarea ei cu substante speciale.

Procedura nu e dureroasa, copilul poate fi anesteziat usor, medicii specialisti cu experienta pot sa asigure confortul necesar si o interventie rapida oricand. Refacerea dintelui este imediata, caria este oprita din evolutie prin plombare, daca e nevoie se poate reface si estetica acestuia.

Daca avem o carie secundara, aparuta la marginea sau dedesubtul obturatiilor sau lucrarilor dentare, se indeparteaza plombele si se curata totul, dupa care se analizeaza structura dintelui si se reface plomba.

La clinica Excedent copiii vor avea parte de cele mai bune si mai profesioniste interventii, se va folosi inhalosedarea pentru ca micutii sa fie linistiti in timpul procedurilor si sa nu simta niciun disconfort.

Medicii cu experienta in lucrul cu copiii de la clinica Excedent pot realiza plombari, sigilari, periaje profesiinale, supravegheri si dirijari ale eruptiilor dentare, extractii, tratamente diverse, aplicarea de aparate dentare fixe sau mobile.

Impreuna cu medicul specialist va lucra si medicul ortodont pentru un tratament pedodontic insotit si de o evaluare ortodontica in acelasi timp. Clinica ofera si garantie pentru manopera si lucrari, are aparatura de ultima generatie de calitate, spatii speciale pentru tratament, adecvate pentru copii si cei mai buni medici stomatologi cu pregatire excelenta si experienta vasta in domeniul in care profeseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here