Trei obiecte vestimentare casual-sport obligatorii în garderoba unui bărbat

0
3

Dacă ești conștient că este mai mult decât nepotrivit să mergi la un eveniment de gală în pantaloni scurți, trebuie să înțelegi că la fel de penibil vei fi și dacă vei alege să te îmbraci la patru ace la un eveniment casual-sport.

O plimbare în parc, o ieșire la iarbă verde sau la picnic necesită o ținută lejeră, fără a exclude însă renunțarea la stil și tendințe. Ținând cont de noile tendințe ale modei, poate fi destul de dificil din punct de vedere financiar să îți poți reînnoi permanent garderoba cu noi colecții chiar și când vine vorba despre o ținută lejeră. Din fericire însă există și soluții avantajoase pentru ca un bărbat să aibă o garderobă în tendințe.

Iată câteva piese vestimentare casual-sport care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat.

  1. Tricou tip polo. Acest tip de tricou a depășit demult zona terenului de tenis, acolo unde era folosit inițial, devenind un element esențial în garderoba masculină. Tricoul tip polo poate fi purtat la fel de bine la ținute sport, casual și chiar la ținute mai elegante. Pe lângă faptul că sunt considerate îmbrăcămintea iconică pentru cele mai prestigioase sporturi din lume, tricourile polo sunt ideale și atunci când ai o zi mai lejeră la birou. Materialul de bumbac menține răcoarea corpului, iar gulerul conferă aerul unui obiect vestimentar versatil, care depășește stilul sport. De la ținutele foarte lejere, asortate cu pantaloni scurți și până la aerul cool al personajului James Bond sau a combinațiilor cu pantaloni eleganți și sacou, tricoul polo nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat.
  2. Pantaloni casual. Considerați o versiune stilizată și modernă a pantalonilor de trening, pantalonii casual sport au devenit o adevărată marcă înregistrată pentru vedete gen Kanye West sau starurile hip-hop. La fel ca jeansii, pantalonii casual pentru bărbați reprezintă un obiect vestimentar lejer. Chiar dacă materialul lejer îți creează impresia că după mai multe purtări aceștia devin prea largi, o simplă spălare face ca acești pantaloni să revină la dimensiunile inițiale. Pantalonii casual se poartă cu încălțăminte sport și sunt ideali pentru zilele de week-end petrecute în aer liber.
  3. Cu sau fără fermoar, hanoracul reprezintă unul dintre cele mai populare obiecte vestimentare bărbătești din lume. Asociate în general cu imaginea sportivilor, acestea sunt ușor de asortat cu orice ținută sport, fiind alegerea perfectă pentru zilele răcoroase, în care tricoul cu mânecă scurtă nu este suficient.

Astfel de obiecte vestimentare de calitate, la prețuri accesibile le puteți găsi pe HaineSelect, un magazin cu oferte atractive și produse pentru toate gusturile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here