Un ceas barbatesc te scoate din anonimat

0
3

Dincolo de inovatiile tehnologice care te pasioneaza desigur, dincolo de smartphone-uri si de gadget-uri care si ele te atrag, exista un obiect care se detaseaza dintre celelalte obiecte pentru care oamenii au facut o pasiune de-a lungul timpului: Ceasul!

Acel „element” util, care si-a demonstrat, peste timp, mai mult decat utilitatea. Ajungand pe buna dreptate un trend, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Iar daca te consideri un barbat care are prea multe ceasuri, nu te ingrijora.

Statisticile spun ca barbatii din tarile dezvoltate au cel putin trei ceasuri de mana: unul casual, unul sport – atunci cand joaca tenis, fotbal sau fac rafting si unul elegant pe care il asorteaza la un costum. Nici femeile nu sunt mai prejos – au cel putin trei modele de ceasuri de mana.

Accent pe calitate

In cazul barbatilor, fie ca vorbim de ceasuri sport, ceasuri elitiste, ori ceasuri clasice, acest obiect e practic nemuritor. Ceasul de mana se afla in trend pentru ca ramane un accesoriu util. Piata online este plina de ceasuri barbati: diferite marci, tipuri si stiluri. De aceea este extrem de important sa ai informatii temeinice in acest domeniu, atunci cand vrei sa iti iei un ceas, sau sa oferi cadou un ceas barbatesc.

Indiferent de trend, in cazul ceasurilor barbatesti cel mai mare accent cade pe calitate. Dintre multitudinea de ceasuri este indicat sa optam pentru o marca cu renume care ofera si calitate pe langa aspectul cerut. Pentru a gasi colectiile de ceasuri, nu mai este nevoie sa cauti in magazine.

Ci doar sa intri pe diverse site-uri, printre care si Japora. Aici vei gasi ceasurile originale pe care ti le doresti, de calitate premium, de la cele mai cunoscute branduri. Ceasurile de mana se adapteaza noilor cerinte, chiar daca acestea se limitează doar la doua aspecte ale prezentului pe care le cunoastem cu totii: fashion si sport. Aspecte de altfel importante si creatoare de impact in societatea contemporana.

La moda

E adevarat ca vor exista mereu colectionari care vor folosi ceasuri clasice, la fel cum exista mereu multi care poarta la mana dispozitive inteligente, la fel de elegante. Inovatiile tehnologice te-ar putea plictisi la un moment dat, smartphone-urile si gadget-urile te pot obosi prin faptul ca devin din ce in ce mai complicate, dar un ceas, pe langa faptul ca e si azi, după sute de ani la moda, iti poate tine curiozitatea mereu vie.

Deoarece esti un om al timpului tau, nu-i asa? Stii ce se spune: un ceas de mana, mai ales un ceas barbatesc te scoate din anonimat. Daca ai si o tinuta deosebita, acea senzatie de matur, de unic, de om cu o personalitate de invidiat, de elegant, de cuceritor al lumii devine o a doua piele pentru tine. Totul depinde, in cele din urma, de un accesoriu pe care il pui tu in valoare, dar care te pune el in valoare in primul rand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here