Un comerciant de masini rulate istet participa la licitatii auto online

0
8

In prezent poti alege din gama larga de BMW second hand propusa clientilor din tara noastra exact acel model pe care ti-l doresti, la un pret rezonabil.

Comerciantii de masini rulate, venind in intampinarea apetitului neostoit al soferilor romani de a avea un BMW sau un Opel, incearca sa aduca din strainatate masini intr-o stare cat mai buna din punctul de vedere al performantelor tehnice, dar si al aspectului exterior.

O optiune foarte recenta, la care apeleaza tot mai multi vanzatori de autoturisme BMW, Opel sau Mercedes la mana a doua, este aceea de a lua parte la diferitele licitatii online straine, de unde pot ca sa achizitioneze asemenea vehicule dorite de compatriotii nostri cu bugete limitate.

Nimic mai simplu decat sa stai in biroul tau la calculator, ori chiar acasa, si sa accesezi o platforma internationala de achizitii auto prin licitatii publice.

Exista chiar site-uri destinate doar reprezentantilor persoanelor juridice ce activeaza pe nisa vanzarilor auto, unde particularii ce isi doresc o masina nu au acces.

Astfel, exista o platforma belgiana renumita printre dealerii de masini second hand, extrem de serioasa, unde zilnic oamenii de afaceri din domeniul auto pot ca sa aleaga dintre peste 2.000 de autovehicule rulate, de diferite marci, in diferite stari ( de la foarte deteriorate pana la aproape noi).

Dupa ce isi aleg exemplarele dorite, studiind in prealabil rapoartele tehnice auto puse la dispozitie de catre organizatori, pot ca sa participe la licitatie, fara a plati vreo suma de bani in prealabil pentru inregistrarea pe platforma.

Exista acolo si un indrumar unde se explica in mod clar felul in care se desfasoara o astfel de licitatie auto online, iar daca potentialii licitatori nu sunt inca pe deplin lamuriti cu privire la unele aspecte, mai ales daca sunt la prima experienta de acest gen, au posibilitatea si de a discuta in mod direct cu un consultant, chiar in limba lor. Exista inclusiv o varianta a platformei in limba romana.

Faptul ca masinile pot ca sa fie cumparate in acest mod la un pret atractiv, permite obtinerea unui profit bun in urma vinderii lor ulterioare in Romania catre cei interesati.

Avand in vedere ca expertizele prealabile licitatiilor sunt extrem de serioase, iar pe site exista si poze clare, detaliate, ale autovehiculelor respective, nu exista riscul de a fi pacaliti, de a face afaceri proaste achizitionand masini rulate in acest mod, de la distanta, prin licitatii live internationale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here