Unde găsești cea mai bună firmă de transport internațional de persoane?

0
44

Te-ai hotărât să călătorești în afara țării și încă nu ești decis ce mijloc de transport să alegi? Atunci trebuie să iei în considerare câteva aspecte.

Dacă te-ai decis rapid să pleci din țară și nu mai găsești bilete ieftine de avion sau pur și simplu îți este frică să zbori, cel mai indicat este să apelezi la transportul cu autocarul. Cel mai mare avantaj pe care îl vei avea este că, alegând autocarul vei coborî direct la destinație, fără a mai avea grija altor mijloace de transport la care trebuie să apelezi în aeroport. Este mult mai comod și sigur decât să călătorești cu propriul autovehicul, ca să nu mai vorbim despre faptul că în felul acesta nu riști să te rătăcești într-un oraș european pe care nu l-ai mai vizitat. În plus, autocarul este mult mai comod și rapid decât trenul.

Mai rămâne însă o singură problemă: unde găsești cel mai bun autocar cu care să călătorești în afara țării. O variantă excelentă vine din partea Viotur, o companie cu o experiență de peste 13 ani în domeniu, cu cele mai ieftine bilete, cu autocare și microbuze de ultimă generație, care asigură plecări din toate orașele din România către opt țări din Europa (Anglia, Germania, Italia, Franța, Danemarca, Suedia, Austria și Belgia). În plus, toate cursele Viotur cu autocarul includ o masă caldă.

De exemplu, pentru transport România – Anglia, Viotur îți garantează deplasarea către toate orașele din Marea Britanie, cu precizarea că te va duce până la adresa ta exactă de destinație. Prețul unui bilet variază între 80 și 120 de lire în funcție de destinație, în preț fiind incluse: o masă caldă la restaurant, un bagaj de 45kg, o geantă de mână sau rucsac. Viotur oferă reduceri pentru grupuri de persoane.

Mărci renumite de mașini și condiții excelente

Parcul auto de care dispune firma numără în jur de 50 autocare și microbuze de ultimă generație. Cele mai multe autovehicule provin de la mărci de renume in lumea transportului de calatori, precum Mercedes și Setra (clasa de lux de la Mercedes) cu cate 55 de locuri de persoane, respectiv 70 de locuri de persoane. În ceea ce privește microbuzele Viotur acestea sunt majoritatea de la marca Mercedes Sprinter și fac parte din categoria de 8 plus 1, dar și microbuze de 17 locuri și de 22 de locuri.

Toate autocarele și microbuzele sunt dotate cu aer condiționat, scaune rabatabile, sistem audio-video și centuri de siguranță. Unele autocare, pe lângă dotările enumerate, au integrată și toaletă, permanent igienizată – aspect deosebit de important mai ales pe traseele cele mai lungi din Europa.

Pentru un bilet de autocar București – Londra călătorii vor avea parte de un itinerariu prin țări precum: Ungaria-Austria-Germania-Belgia-Anglia. Pe toată durata cursei se fac pauze la un interval de 4 ore. Fiecare pasager va beneficia de o masă caldă la restaurant și poate călătorii cu un bagaj de 45 de kg fără să plătească vreo taxă suplimentară. Transportul se face de către șoferii cu experiență în domeniul de transport persoane, ce au atestate recunoscute atât la nivel național cât și internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here